Derecik Ortaokulu

Vizyon: Öğretmeyi öğreten ve iyi insan yetiştiren bir "Eğitim Kurumu" olmak.

Misyon: Her çocuğun, milletimizin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemesine, Atatürkçü düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden iyi yetişmiş, doğayı koruyan, kendine güveni olan, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın, öğrenen, okul modelini benimseyen bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://derecikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DERECİK MAH. DERECİK ATATÜRK CAD. TRABZON AKÇAABAT DERECIK ILKOKULU BLOK NO: 76 AKÇAABAT / TRABZON

Yerleşim Yeri - Okulumuz Derecik Beldesi yerleşim birimi içindedir.

Ulaşım Trabzon-Derecik karayolu üzerinden Derecik-Trabzon, Trabzon-Derecik dolmuşlarıyla sağlanmaktadır. Dolmuş seferleri 20 dakika arayla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 10 km İl Merkezine Uzaklık : 10 km