ÖĞRETMEN-VELİ RANDEVU SAATLERİ YAYINDA

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında geçerli olacak Veli-Öğretmen görüşme çizelgesi oluşturulmuştur.

06.02.2024 159

Değerli Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21.08.2023 tarihinde yayınladığı "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu Genelgenin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." şeklindedir.

Öğretmenlerimiz ile yapacağınız görüşmelerin daha planlı ve verimli olması sebebi ile öğretmen veli görüşme saatleri oluşturulmuştur.

Lütfen görüşmek istediğiniz Öğretmenin tabloda belirtilen gün ve saat aralığında sizinle görüşmek için müsait olacağını unutmayınız.

Sitede yer alan Dökümanlar kısmından PDF haline ulaşabilirsiniz.

06-02-2024